Full dag

Slapp Ekko kl 0720, og han kom i fot ganske kjapt. To minutter senere var haren på beina. Den gikk noen sløyfer, før det ble bom stopp i gjerdet. Anslår 20 min los før gjerdetap. Ekko kom tilbake og vi ruslet nordover.

Han fant ny fot på nordsida av toppen av høgda, og etter 20 minutter kom et av de morsomste beskrikene jeg har hørt fra Ekko noen gang. Om haren ikke var begynt å bli hvit fra før, så tror jeg den ble det nå. Det var nok ikke langt unna at han tok haren, og den var såpass presset at den gikk rett ned på veien, over jordet og deretter sikk-sakk mellom hytteveggene bort til de nye hyttene i nordenden av sjøen. Der krøp haren inn. Kanskje det ble 10 min los før hyttetap... Jeg hentet Ekko som stod og gravde og pep. Koblet kl.1200.

Tok en pause midt på dagen med foring og hvile, før jeg slapp igjen på ettermiddagen. Ekko fikk fot ved Elgmyra som han nøstet opp i løpet av en times tid. Losen gikk vestover og ned på veien. Mistet kontakten på peileren, men hørte han nå og da. Han kom tilbake til meg en time senere. På vei tilbake mot bilen fant han enda en fot nede i selve lia, men den fikk han ikke på beina. Koblet han 1820. Det må vel sies å være en full dag. 57 km på peileren, så nå er det natta for Ekko

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits