Siste slipp før elgjakta

Ekko var ute en tur denne  uka også. Var ute med Ronja fra morgenen av, så slapp han ikke før kl 11.30. Han fant fot etterhvert, og kl. 12.20 kom uttaket. Losen turet godt, og det var ingen noterbare tap den første drøye halvtimen. Ekko jaget også godt langs veien, fire ganger gikk losen et godt stykke på veien i dag uten at det bydde på for store problemer. Det var nok gode forhold, for tidligere har veien vært en stor bøyg.

 

Etter 40 min fikk Ekko et tap inni skogen. 5-6 minutter senere kommer gjentaket, og det er tydelig at han ser haren. Så blir det bråstopp. Helt stille. Jeg ser på peileren at han står rolig på samme plassen, og jeg skjønner at Ekko har tatt haren.

Nå tar vi ei drøy uke fri hvor elgjegerne får slippe til i skogen..

 

Én kommentar

Celine

04.10.2013 kl.22:55

Halloi! Helt til å begynnne med fortellle deg at dennne bloggen er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen??? :P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger enormt masse fremover!!!!

Skriv en ny kommentar

hits